Minister Weyts investeert € 92.527 in Onze-Lieve-Vrouwinstituut Middenschool 2 in Boom

Op 10 augustus 2022

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 92.527 in Onze-Lieve-Vrouwinstituut Middenschool 2 in Boom. “Een investering in scholenbouw is een investering in onze onderwijskwaliteit. En dus in onze eigen toekomst”, zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts.

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Boom ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 92.527 in Onze-Lieve-Vrouwinstituut Middenschool 2 in Boom. Concreet gaat het om de herinrichting van sanitair blok C.

“Mooi dat Vlaanderen investeert in schoolinfrastructuur. Investeren in scholen is investeren in de toekomst van onze Boomse jongeren.” zegt schepen van onderwijs Inge De Ridder (N-VA)

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is