Lokaal werk

In 2011 ontstond N-VA boom en in 2013 kwamen we voor het eerst op en met grote dank aan onze kiezers kregen we 11 van 25 beschikbare zetels.

Eindelijk kon er een beleid gevoerd worden dat verantwoordelijkheid beloont, dat schulden afbouwt. Een beleid dat niemand achterlaat.
Wie vooruit wil in het leven, kan rekenen op de steun van het bestuur. Met een écht sociaal beleid zonder enig socialistisch beleid.

We zijn volop bezig met de inkanteling van het OCMW en de gemeente, we zoeken naar een oplossing om op een economische en efficiënte manier de werking van Boom te verbeteren. De bewoners vlotter en doelgericht te helpen. Zorgen dat de middelen die we hebben bij de juiste personen terecht komen.

Eindelijk wordt er een beleid gevoerd gericht op onze lokale economie met aandacht voor de noden van de lokale handelaars. Zij zorgen immers voor tewerkstelling en toegevoegde waarde. Zo werd er een middenstandsraad opgericht en een vernieuwing en verfrissing van centrum doorgevoerd zodat Boom terug bruist !

Ook werd cultuur ook meer gepromoot voor groot en klein. Tevens werd ons provenciaal domein ook volop gepromoot door evenementen zoals "Tommorowland" en  "De warmste week"

Eindelijk komt er ook een jeugdhuis voor onze Boomse jeugd, maar niet één van 5 miljoen euro, dat zou geen realistische en verstandige keuze zijn. 
Wij willen niet onverantwoord omspringen met belastinggeld en de toekomstige generaties opzadelen met meer schulden.

Ook worden er nu terecht opportuniteiten gezien in de vergrijzing van ons Boom en worden onze senioren gewaardeerd voor hun inbreng in het sociale weefsel van onze badstad. Het aantal vrijwilligers in de vele organisaties is niet te onderschatten.

En er zijn tal van andere voorbeelden waar de kracht van verandering merkbaar is…

Maar dit is nog maar het begin, de tanker is aan het keren.

Maak uw keuze hiernaast en lees alle informatie die wij u bieden.