#Helfie is meer dan een slogan: steun de slachtoffers van de aardbeving in Nepal en schrijf U in voor de benefietavond op 4 mei

Op 28 april 2015

#Helfie is meer dan een slogan: steun de slachtoffers van de aardbeving in Nepal en schrijf U in voor de benefietavond op 4 mei

De beelden die ons vanuit Nepal bereiken na de aardbeving laten niemand onberoerd. Het dodental is inmiddels opgelopen tot 3.617 slachtoffers en zal vermoedelijk nog oplopen. Duizenden mensen werden dakloos en een enorme massa mensen is op de vlucht.

N-VA Stad Antwerpen onderhoudt al enkele jaren zeer goede contacten met de Nepalese gemeenschap in Antwerpen middels Krishna Prasad Regmi, de voorzitter van de Nepalese Gemeenschap en tevens een hevig N-VA-supporter.

Op maandagavond 4 mei 2015 (tussen 19u en 22u) organiseert de Nepalese Gemeenschap een steunavond voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Alle leden van N-VA Stad Antwerpen worden door de Nepalese gemeenschap van harte uitgenodigd om te komen genieten van heerlijke "Sushi en drankjes à volonté" . Voor diegenen die geen sushi lusten voorzien zijeen lekkere wokschotel.

Federaal Parlementslid Peter De Roover, zal een boeiende uiteenzetting geven over de diversiteit in onze samenleving.

Deze steunavond gaat door in de Umi Sushi (Groenplaats 8, 2000 Antwerpen ). Kaarten zijn verkrijgbaar via info [at] kpregmi.com () en kosten 50€ per persoon, een bedrag dat voor de volle 100% naar Nepal gestuurd zal worden. Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van uw steun aan Nepal.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is